Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

TERMÉKEK

 

 

 

Hírek, Érdekességek

arr3Modern led szalag világítási ötletek konyhába, nappaliba, hálószobába A modern LED világítás, bútorvilágítás nem csak fényt biztosít, hanem egyedi hangulatot és stílust... arr3Konyhaszekrény fogantyú trendek 2023-ban - milyen fogantyút válasszak? Hogyan válasszuk ki a megfelelő fogantyút konyhabútorra, szekrényre fiókra? A konyhabútorhoz,... arr3Bútorvilágítás - LED-del az igazi a hangulatNapjainkban egyre inkább közkedvelt díszítőelemnek számít a bútorba szerelt világítás. Amellett,... arr3Bútorlapokról…A fa bútorlapok, melyeket szaknyelven laminált forgácslapoknak is nevezhetünk, a tömör fa... arr3Érdemes-e páraelszívót beépíteni a konyhába?Bizonyára sokán találkoztunk már kellemetlen szagokkal és párával főzés során. Az ember egy hideg... arr3IKEA-s bútorainkhoz megfelelő konyhai munkalapok? Igen!A BQ Ker. Kft. konyhai munkalap választékában találunk IKEA-s konyhánkhoz új munkalapot! Amikor... arr3Új bútor? Inkább új fogantyú! Most 15% kedvezménnyel! Most újítsa fel bútorát egy új fogantyúval, mert most 15% kedvezménnyel vásárolhat fogantyú és... arr3Miért válasszam a REISSER csavarokat? Az 1993 óta Magyarországon is gyártott Reisser márkájú csavarok világhírnek örvendenek. A... arr3A mosogatótálca tisztítása: (silgranit) gránit, rozsdamentes mosogató karbantartása házilagA mosogatótálca tisztítása: gránit (silgranit), kerámia és rozsdamentes mosogató karbantartása... arr3Hasznos segítség csaptelep választáshozMilyen csaptelepet válasszak?                Lakás felújításkor, vagy lakberendezéskor sokszor...

Kapcsolat

B.Q. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Külső Mester u. 82.
1097 Budapest
Telefonszám: +3612154464
webshop(a)bqker.hu

Népszerű Termékek

 

 Bútorvilágítás - LED-del az igazi a hangulat

Napjainkban egyre inkább közkedvelt díszítőelemnek számít a bútorba szerelt világítás. Amellett, hogy remek hangulatot kölcsönözhet lakásunk bármely szegletének praktikus oldala is van egy-két bútorba szerelt fényforrásnak. Természetesen ez nagyban függ attól, hogy milyen intenzitású fényeket választunk, és azok hová kerülnek.

Mivel a bútorba szerelhető lámpákat időszakosan alkalmazzuk, fogyasztásuk nem tesz számottevő különbséget számláinkban sem. Remek megoldást nyújthat egy ledcsík, illetve egy-egy spot lámpa.

Kis felületük miatt nincs nagy hőkibocsátásuk sem, így bátran beszerelhetők bármilyen fa bútorba is. Fantasztikus hangulatot szolgáltatnak, főként akkor, amikor már nem érkezik be akkora természetes fény kültérről, azonban nem szeretnénk még rendes lámpáinkkal fényárban úsztatni a helyiséget. Ha nappali bútorainkba szereljük, könnyen megvilágíthatunk vele számunkra kedves emléktárgyakat, vagy fotókat, ezzel is egyedülálló karizmát adva személyes terünknek.

Koncentrált fényforrást alkalmazhatunk akkor is, ha bútorunk sötét, esetleg túl mély, és nehéz megtalálni benne ruháinkat. Néhány spot lámpa a szekrény legkisebb szegletét is megvilágítja, ezáltal sok időt spórolhatunk magunknak, amit a sötétben való keresgéléssel töltenénk.

Ha konyhapultunk a konyha egy sötétebb részében helyezkedik el, és a plafonról nem jut elég fény munkaterületünkre, kiváló megoldást nyújthat egy ledcsík felszerelése. A LED hajlítható, illetve méretre is vágható, így csak a számunkra szükséges helyeken alkalmazhatjuk. Többféle profilba beszerelhetők, illetve bútorszaküzletünkben hideg és meleg színben is elérhetők, tökéletesen alkalmazkodva konyhánk és bútoraink eredeti hangulatához és színvilágához.

 

NWJlYTM0Zm