Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

TERMÉKEK

 

 

 

Hírek, Érdekességek

arr3IKEA-s bútorainkhoz megfelelő konyhai munkalapok? Igen!A BQ Ker. Kft. konyhai munkalap választékában találunk IKEA-s konyhánkhoz új munkalapot! Amikor... arr3Új bútor? Inkább új fogantyú! Most 15% kedvezménnyel! Most újítsa fel bútorát egy új fogantyúval, mert most 15% kedvezménnyel vásárolhat fogantyú és... arr3Miért válasszam a REISSER csavarokat? Az 1993 óta Magyarországon is gyártott Reisser márkájú csavarok világhírnek örvendenek. A... arr3A mosogatótálca tisztítása: (silgranit) gránit, rozsdamentes mosogató karbantartása házilagA mosogatótálca tisztítása: gránit (silgranit), kerámia és rozsdamentes mosogató karbantartása... arr3Hasznos segítség csaptelep választáshoz:Milyen csaptelepet válasszak?                Lakás felújításkor, vagy lakberendezéskor sokszor...

Kapcsolat

B.Q. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Külső Mester u. 82.
1097 Budapest
Telefonszám: +3612154464
Fax: +362154842
webshop(a)bqker.hu

 

 Hasznos segítség csaptelep választáshoz:

Milyen csaptelepet válasszak?               

Lakás felújításkor, vagy lakberendezéskor sokszor felmerül a kérdés, hogyan válasszak csaptelepet. A csaptelepek a mai világban már nem csak funkcionális tárgyak, hanem a konyha ékkövei. A tervezők határtalan formavilággal látták el mára a piacot, legegyszerűbb típusoktól kezdve az igazán formatervezett, dizájndarabokig, a különböző funkciókról nem is beszélve. A folyamatosan változó igények miatt azok az utóbbi években ráadásul színvilágukban is megújultak.  Ha nehéz eligazodni a választékban, mi segítünk most választani. 

Hogy épül fel egy csaptelep? 

A csaptelepek jellemzően egy csaptestből, egy vagy több betétből és annak rögzítő gyűrűiből, illetve egy vagy több szabályozó karból, kifolyócsőből és gyöngyöző betétből állnak. A csaptelep fajtájától függően további részei is lehetnek.

Csaptelepek típusai: 

A csaptelepek tervezése és kialakítása folyamatosan változik és bővül, esztétikai és működési szempontok alapján egyaránt. A mai legelterjedtebb fajták:

  • Hideg vizes kifolyó

  • Kétkaros csaptelep

  • Egykaros csaptelep

  • Nyomógombos csaptelep

  • Fotocellás (infra) csaptelep

  • Termosztatikus csaptelep

A hideg vizes kifolyók kizárólag hideg vagy előre kikevert hőmérsékletű víz biztosítására alkalmasak. Intézményekben, kollégiumokban, mellékmosdókban használatos típus. 

Az egyik legelterjedtebb csaptelepfajta a kétkaros csaptelep, mely a hideg- és melegvíz-ellátást külön nyithatósággal és zárhatósággal látja el, együttes megnyitásukkal szabályozható a kiáramló víz hőmérséklete és mennyisége. Kerámiabetéttel ellátott változata tartósabb működést garantál. 

Vízhasználat szempontjából a legtakarékosabb fajta az egykaros csaptelep, melynek működtetése egyszerű: egy kar segítségével használatba hozható. A víz hőfoka a csapon kívül keverhető ki. A kar megemelésével, felfele tolásával a víz mennyisége, míg vízszintes jobbra vagy balra fordításával a hőfoka szabályozható.

Evido Smart csaptelep

Az Evido a Blanco család kiegészítő terméke. A minősége a többi Blanco termékhez hasonlóan kimagasló. Ez a legolcsóbb hagyományos egykaros csaptelepünk.

 


Ferro Zumba flexibilis csaptelep 

A Ferro Zumba mosogató-csaptelep kiváló minőségű, extra magas, rugalmas, többféle színű kifolyócsővel rendelkezik, melynek köszönhetően változtatható a kifolyócső mélysége 150 mm-től 350 mm-ig.  Modern stílus, magas fokú praktikum jellemzi. Álló kivitelű, elegáns megjelenésű termék. Egykaros, kerámiabetétes kialakításának köszönhetően könnyedén, igény szerint szabályozható a víz hőfoka és mennyisége. A flexibilis csatlakozótömlő egyszerű telepítést tesz lehetővé. 

forro zumba flexibilis csaptelep


Ferro Rapsody

A Ferro Rapsody Cold Start kerámiabetéttel rendelkezik. Ami azt jelenti, hogy a hidegvíz nyitás középállásban, a melegvíz használata a kar balra fordításával lehetséges elfordítható. A kifolyócső M24 perlátorban végződik. A perlátor neve lehet, hogy nem hangzik ismerősen, de minden vízcsapon megtalálható. A csaptelepek kifolyó részén található menetes egység ez, melynek szerepe, hogy meggátolja a víz fröcskölődését, ezenkívül azonban megszűri a vízhálózatból érkező szennyeződéseket, de a vízkövet, rozsdát is. Az M24 perlátor levegővel dúsított vízsugarat csinál. A Ferro Rapsody flexibilis bekötőcsővel rendelkezik.


Blanco Daras színazonos gránit csaptelep

 A Blanco erőteljes és elegáns Silgranit® anyagát a rendkívüli keménység, karcállóság és a könnyű ápolhatóság jellemzi. A csaptelep felületének tisztítása rendkívül könnyű. A speciális anyagok alig engedik a szennyeződés és a víz megtapadását a felületen.

A 360°-ban elfordítható kifolyócső maximális térkihasználást biztosít. Kerámia tömítőkorongokkal rendelkezik. A flexibilis cső 350 mm hosszú, 3/8"-os anyával könnyen és biztonságosan rögzíthető. Egykaros kialakítása egyszerű vízmennyiség- és hőfokszabályozást biztosít.

blanco daras


BLANCO DARAS-S SILGRANIT - kihúzható zuhanyfejes mosogató csaptelep

 A 90°-ban elfordítható kifolyócső kihúzható zuhanyfejjel és kerámia tömítőkorongokkal felszerelt. A flexibilis cső 350 mm hosszú, 3/8"-os anyával könnyen és biztonságosan rögzíthető.

blanco daras-s

Blanco MIDA Silgranit álló csaptelep

Klasszikus formák és képességek korszerű megjelenésben. Úgy ahogy a Blanco Daras csaptelepek, ez is a Blanco gránit mosogatókhoz választható színazonos színekben elérhető. Tökéletes színegyezés a csaptelep és a Silgranit mosogató közt.
Nagyobb használhatósági tartomány a 360 fokban elfordítható kifolyó révén.  Anyaga: Silgranit-Look. A csap Ø 35 mm-es furatba építhető be. BLANCO kartus kerámia tömítő korongokkal.  Flexibilis cső 350 mm hosszú, ⅜''-os anyával könnyen és biztonságosan rögzíthető.

blanco mida


Reméljük, sikerült megkönnyíteni a választást ezzel a cikkel, ha mégsem vagy szeretnél plusz információt valamelyik termékünkről, írj e-mail-t a webshop@bqker.hu címre. Vagy hívj a +36 30/715-1205 számon és szívesen segítünk. 

 


FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

ZDY4NT